Κέντρο Πληροφόρησης

Σε αυτή την ενότητα θα μπορείτε να ενημερωθείτε για οτιδήποτε σχετίζεται με την εκτροφή των παραδείσιων πουλιών. Πέρα από τα άρθρα που η ομάδα μας θα καταχωρεί για εσάς, θα υπάρχουν άρθρα και απόψεις από επωνύμους στο χώρο, όπως επίσης και πληροφορίες σχετικά με το που μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με την Διαμονή, τη Διατροφή και την Υγεία των πουλιών που εκτρέφετε. 

 title=  title=  title=  title=  title=  title=  title=
Εκθέσεις

Η συμμετοχή σε εκθέσεις είναι, ίσως, το αποκορύφωμα της όλης προσπάθειας του εκτροφέα για τη δημιουργία πουλιών τα οποία χαρακτηρίζονται ποιοτικά, υγιή και με τη καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Στις εκθέσεις τα πουλιά κρίνονται σε σχέση με το πόσο κοντά είναι τα χαρακτηριστικά τους στα πρότυπα του κάθε είδους.

 
 
 ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ - GOULDIAN FINCH

Αποφασίσατε να ξεκινήσετε την εκτροφή παραδείσιων πουλιών; 

  

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη δυνατή εκτροφή.

 

Εισαγωγή
Συμμετοχή στις εκθέσεις
Προετοιμασία για την έκθεση
Κατηγορίες Συμμετοχής
Κατηγορίες Εξωτικών F1 και F2
Εκθεσιακά Πρότυπα Πουλιών
Εκθεσιακά Πρότυπα - Gouldian Finch
 
   
   

 

 

 

 

 

 

Για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τις προδιαγραφές των Εκθεσιακών Πρότυπων των διαφόρων μεταλλάξεων του είδους Gouldian Finch θα πρέπει να εξοικειωθούμε με τα μέρη του σώματος τους.

 

Τοποθετείστε το δείκτη του ποντικιού (mouse) πάνω σε κάθε φωτογραφία.

 

 

 

 

Επίσης θα πρέπει να έχουμε κατά νου τα βασικά σημεία κρίσης των Gouldian Finch στις εκθέσεις. Τα Gouldian ανήκουν στην κατηγορία F1 όπου τα κριτήρια αξιολόγησης των πουλιών σε αυτή τη κατηγορία είναι τα εξής: 

  

 

Κριτήριο Αξιολόγησης

Βαθμοί

Τύπος και Κατασκευή

30

Χρώμα

20

Σχέδιο

20

Πτέρωμα

10

Θέση και Στάση

10

Κατάσταση

10

  

 

Σημείωση

Αναλυτικά τα είδη που περιλαμβάνονται στη Κατηγορία F1 μπορείτε να δείτε εδώ.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά που επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά την αξιολόγηση κάθε πουλιού για όλα τα κριτήρια αξιολόγησης μπορείτε να διαβάσετε πατώντας πάνω σε κάθε Κριτήριο αξιολόγησης είτε στον παραπάνω πίνακα ή στο μενού δεξιά.

  

 

Εκθεσιακά Πρότυπα Πουλιών < > Τύπος και Κατασκευή

 
  

Copyright © Antonis Pantazopoulos, Polina Distanova 2013
www.GouldianFinch.gr - το ελληνικό portal για τους Γκουλντιανούς σπίνους και άλλα παραδείσια πουλιά και εξωτικά πτηνά εκτροφής. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστότοπου από τους Αντώνη Πανταζόπουλο και.Πωλίνα Ντιστάνοβα (www.windsa.me).